26-Ocak-2024

Arş. Gör. Ülkü Şahin’in Yönettiği “Romeo’yu Beklerken” Oyunu İlk Gösterimini Gerçekleştirdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi Ülkü Şahin, Tiyatro Pallas’ın ilk projesi “Romeo’yu Beklerken” için yönetmen koltuğuna oturdu. Bu oyun, seyircileri bilinmeyen bir zamanda ve mekânda geçen bir savaşın içine hapsedilmiş üç karakterin dokunaklı hikâyesine davet ediyor.

Sahne Sanatları Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Mehmet Atınç Ortanç’ın proje asistanlığını üstlendiği oyunun yardımcı yönetmenliğini ise Melis Burnukara yaptı. “Romeo’yu Beklerken”, sezon boyunca seyircilerle buluşacak ve insanlığın savaş ortamında nasıl bir varoluş sergilediğine odaklanacak.

“Romeo’yu Beklerken”, izleyicilere bu belirsizliklerle dolu dünyada insan varoluşunu sorgulamaları için önemli bir perspektif sunuyor.